Hoşgeldiniz..

BiTablet!

31 Aralık 2012 Pazartesi

Piranha Business III Tab 10.1 Zeus White Tablet PC İnceleme


Yeni çıkan Business III Tab 10.1 Zeus White Tabletin incelemesi geldi sıcak sıcak!! :)



Olumlu Yorumlarım;
- 10.1 İnç TFT- LCD 1024*600 S-IPS Kapasitif ekrana sahip! (1024*768 olmasını isterdim)
- Oyun performansı gayet iyi. (Most Wanted denendi)
- Wi-Fi mesafesi idare eder.
- Tabletin dış kısmıda kaliteli malzemeden yapılmış.
- Ekran dokunmatiği gayet başarılı yapılmış. (5 parmak)
- Beyaz renkte olması hoş duruyor.
-8 Saate kadar şarjı gidebiliyor (duruma bağlı)

Olumsuz Yorumlarım;
- 3.2MP kamera yerine 5MP olması daha iyi olurdu.
-Çift çekirdek olmasını isterdim. (işlemcisi pek iyi değil)
- 12.5MM biraz kalın.
-10" için 1024x600 düşük çözünürlük.
- 8GB dahili hafıza yerine 16GB olması daha iyi olurdu.

Sonuç: Üstün performans beklemeyenelerin alabileceği bir tablet.


10 yorum:

  1. Sakın almayın!!Bugün Piranha Business III Tab 10.1 Zeus White vatandan aldım 324tlye 90tl nakit 5taksit 46tlye eve geldim kutusunu açtım cihazı şarza taktım ekranın bazı köşelerinde led beyaz ışıklar adeta dışarıya yansıyordu vatana gidip müşteri hizmetlerine sıkıntıyı söyledim cihazın markası ne dedi çalışan pıranha dediğim anda kredi iptal yaptırın dedi markayı duyunca bende zaten iptal ettirip nakit verdiğim paramı aldım aman aman sakın bulaşmayın tam 6 aynı anda iade ras gelinirmi sakın akmayın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende böyle bir sorun olmadı. Aldım ve memnunum :) Biraz Wi-Fi olarak kötü ama onun haricinde pek sorun yok.

      Sil
    2. Sakın Almayın Garantiye Gönderdim Geldi Wi Calısmıyor Şimdide Allah Belanızı Versin Pıranha

      Sil
  2. Güzel bir cihaz.

    YanıtlaSil
  3. dediğiniz ışık bende de var 4 kösesinde bir sorun mu bu bilmiyorum ama benim dokunmatikle ilgili sorunum var iyice bastırmadan olmuyor bir tek serçe parmağımla dokunduğum zaman tek basmada hafif dokunmada alıyor sizde de öyle bu bir sorunmu birde ilk başlarda dikey konumda titriyordu şimdi titremiyor nedense şarj iyi gibi %35 lerde 2buçuk saat kullandım tam dolu 9 saat gösteriyor cumartesi aldım tam kullanamadım sensörlü oyunlarda bir sıkıntı var mı sizce deneyeedim araba oyunlarında özellikle burada paylaşalım açıkcası iade etmek istiyorum ama bilmiyorum can efe kardeş bende vatandan aldım 2 gün önce iade etsem sıkıntı çıkartıyorlar mı

    YanıtlaSil
  4. iyi seviyede android kullanıcısıyım ve cihaz gerçekten çok kaliteli sadece dış malzemesi benim cihazı almam için yeterli.dokunmatiği mükemmel denecek kadar hassas.tek sorun olarak gördüğüm yanı ekranın 4 köşesinde küçük led ışıkları görünüyor düz bakınca hiç bir şekilde göremiyorsunuz ama cihazı yan tuttuğunuzda belli oluyor ama benim için sorun olmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ''4 köşesinde küçük led ışıkları görünüyor düz bakınca hiç bir şekilde göremiyorsunuz''Bendede bu sıkıntı olduğu için iptal ettim fakat ışıksız ortamda çok yansıma yapıyor hayatınızda ilk defa tablet kullansanız dahil bariz bir şekilde belli oluyor led yansımalar..
      Bence 320 tl gibi para bu tablete kesinlikle değmez acele etmeyin araştırın mesela bimekste acer icon modeli 480 tl civarı indirimli özellikleride çok güzel çin malından uyduruk markalardan kaçının paranızı çöpe atmayın..

      Sil
  5. Ben bu tableti almaya karar verdim ancak biriniz kötü diyor biriniz iyi diyor :) ki benim sorum şu:

    oyun oynarken iyi bir performans sağlıyor mu? most wanted ya da GTA gibi oyunlarda kasma oluyor mu? Rahatlıkla oynanabilinir mi?

    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Bendede ışıklar var ama pek sorun yaratmıyor onun haricinde tablet dört dörlük.

    YanıtlaSil
  7. arkadaşlar led ışıklarının görünmesi bir problem değil ama arada sırada donma lar oluyor ve bazen otomatik olarak kendini resetliyor ama fiyatıda çok yüksek deil bu özellikte samsung un bi tabletini almaya kalksanız en az 800 tl ya patlar.300 tl lik bi cihazdan daha fazlasını beklemeyin ama genel olarak ii diyebilirim.

    YanıtlaSil